یکشنبه 18 شهریور 1403
تاریخ انتشار: چهارشنبه 20 تیر 1403
سومین نشست تخصصی شورای راهبری رویداد انرژی صنایع استان گیلان

امتیاز: Article Rating

دومین نشست هم اندیشی در روز شنبه مورخ 13 اسفند 1401 با حضورجمعی از مدیران و نمایندگان صنایع (با مصرف بالای انرژی) استان گیلان و آقای مهندس تطهیری مقدم (مدیر انجمن صنایع استان گیلان ) وکارگزار رویداد (آقای مهندس رضایی) وهمچنین با حضور آقای دکتر امینی( از پژوهشگاه نیرو) و آقای مهندس صفا بخش (ازستاد توسعه آب و انرژی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری ) بصورت وبیناری برگزار گردید.

در این جلسه آقای دکتر امینی، رئیس محترم مرکز تخصصی نوآوری و توسعه فناوری مدیریت مصرف انرژی پژوهشگاه نیرو نسبت به تبیین بند ط تبصره 15 قانون برنامه وبودجه کشور به منظور جذب تسهیلات پر خطر برای حمایت از طرح ها و ایده های خلاقانه ی شرکتهای دانش بنیان و غیر بنیان در راستای بهینه سازی مصرف انرژی مطالبی را بیان نمودند . همچنین عنوان کردند هریک از صنایع در راستای بهینه سازی مصرف انرژی میتواند با کمک کارگزار رویداد انرژی گیلان و یا شرکتهای اسکو تا پایان سال جاری طرح های مربوط به بهینه سازی انرژی تهیه نموده و در سایت T15.isti.ir در کاربرگهای که بدین منظور طراحی شده ثبت نمایند . خاطر نشان گردید که حداکثر تا پایان سال جاری طرحهای ثبت نامی صنایع در کمیته مربوطه مورد ارزیابی قرار گرفته ودر صورت تایید طرح ها از محل منابع تخصیص داده شده اعتبار مربوطه تا سقف 50% قابل پرداخت می باشد در ادامه نیز آقای مهندس صفابخش از رویکرد جدید ستاد توسعه آب و انرژی و اقتصاد دانش بینان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص افزایش تسهیلات منابع مالی و همچین جذب حداکثری طرح ها ی خلاقانه در بخش بهینه سازی انرژی صنایع مطالبی را بیان نمودند و از افزایش سقف تسهیلات در سال آتی و تسهیل گری در خصوص جذب منابع مالی برای طرحها خبر دادند .

در ادامه جلسه نیز از سوی حاضرین در جلسه سوالات متعددی مطرح شد که آقای دکتر امینی و آقای مهندس صفا بخش به تک تک سوالات پاسخ گفتند لذا از مهمترین سولات مطرح شده در این جلسه می توان به پایین بودن مبلغ ریالی تسهیلات برای طرح های مورد نظر با توجه به بالا بودن نرخ تورم ، عدم جوابگویی هزینه طرح های بهینه سازی با توجه به سقف 50% و درخواست افزایش آن ، کم بودن مدت زمان بازپرداخت تسهیلات با توجه به شرایط بد مالی صنایع ، شرایط وثایق و ضمانت های مربوط به اخذ تسهیلات ، بالا بودن نرخ سود تسهیلات(11%) با توجه به بالابودن هزینه قیمت تمام شده تولید درصنایع ، مدت زمان ارائه طرح های بهینه سازی مصرف انرژی تا زمان اخذ تسهیلات و... این جلسه بعد از گذشت 2 ساعت با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد (ص) به پایان رسید .

اشتراک گذاری
  • سومین نشست تخصصی شورای راهبری رویداد انرژی صنایع استان گیلان